FF snacken, verse friet en snacks voor elke event

FF snacken, verse friet en snacks voor elke event

FF snacken, verse friet en snacks voor elke event Feenstra's Friet

1 maart 2024

Een heerlijke puntzak vol met verse frieten. Na een gezellige dag vol vermaak wilt u op een festival of evenement ook goed kunnen eten.

Feenstra's Friet verzorgt de inwendige mens. Zo kunt u bij onze foodtruck gezellig aanschuiven voor diverse snack en een heerlijke puntzak friet. Uiteraard geserveerd met de lekkerste mayonaise.

Onze kundige medewerkers voorzien in de lekkere trek bij o.a.

  • Festivals
  • Braderieën
  • Markten
  • (Muziek)evenementen

en tal van andere gelegenheden waarbij verse friet niet mag ontbreken.

Vraag alvast om meer informatie via 06-15071795 of info@feenstrasfriet.nl en reserveer uw snackbar op wielen voor uw evenement.


Wist u dat wij meer doen dan alleen overheerlijke friet bakken? Feenstra's Friet is een initiatief van Alex Feenstra, de eigenaar van A.F Security. Bent u op zoek naar een professionele beveiliger die zorgt dat uw evenement veilig verloopt? Neem dan vrijblijvend een kijkje op de website van A.F. Security.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vier dagen in Assen op TT Circuit Glamping - Feenstra's Friet

Vier dagen in Assen op TT Circuit Glamping

11 juli 2024 - Het was weer genieten voor motorliefhebbers tijdens de TT in Assen. Sinds jaar en dag worden hier eind juni diverse Grand Prix klassen gereden, waaronder Moto2, MotoGP en MotoE. Op de nabijgelegen TT... lees verder »

Foodtruck poetsen voor TT Assen - Feenstra's Friet

Foodtruck poetsen voor TT Assen

26 juni 2024 - Nog even door de wasstraat... De opbouw van TT in Assen gaat beginnen en Feenstra's Friet is erbij! En als je verse friet bakt voor heel motor liefhebbend Assen, dan moet je foodtruck natuurlijk wel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.